LinkedIn Loodsdiensten

Met alleen een paar LinkedIn workshops volgen kom je er niet. Na de laatste LinkedIn workshop valt iedere deelnemer maar al te vaak weer terug in ”de waan van de dag”. Het geleerde wordt nauwelijks nog in de praktijk toegepast. Herken je dat?

LinkedIn diensten voor bedrijven

Orange Dolphins ontwikkelde daarom een pakket aan LinkedIn diensten voor bedrijven waardoor het geleerde nu wel effectief wordt toegepast, waarmee je als organisatie nu wel via online effectief businessdoelen realiseert.

Training en coaching op locatie

Dit pakket aan LinkedIn Service pack diensten vullen we op locatie in via 1-op-1 sessies en teambegeleiding, via workshops  en coaching, via learning by doing en een hands-on aanpak. Zodat iedereen binnen het bedrijf is aangesloten en de online mogelijkheden nu wel gaat benutten.

LinkedIn-kennis in huis

We maken via een vooraf overeen te komen programma (xx uuur per maand) deel uit van de organisatie. Tijdelijk. Tegen een aangepast tarief. Met als doel het ‘’LinkedIn vliegwiel’’ op gang te brengen. Om de organisatie een LinkedIn boost te geven. Als inspirator en deskundig LinkedIn trainer. Strategisch in het gesprek, hands on bij de training. Samen en in nauw overleg met u ontwikkelen we ”LinkedIn Service Pack 1”.

LinkedIn-kennis borging

Als de LinkedIn basiskennis eenmaal binnen het bedrijf op orde is en men effectief met LinkedIn heeft leren werken, wil je dat men dat binnen het bedrijf ook blijft doen. Borging van kennis en aanpassing aan nieuwe ontwikkelingen vragen dan om maandelijkse kennisoverdracht. Bij voorkeur via een vast aanspeelpunt dat de organisatie en mensen kent. Het ‘’LinkedIn Service pack 2’’ is dan de  uitkomst.

Wil je meer informatie over het LinkedIn Service pack 1 en/of 2 voor bedrijven, per mail, telefonisch of een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op via 070-3249969 of een van de mogelijkheden op deze pagina.

 

LinkedIn loodsdiensten voor bedrijven door Orange Dolphins
 • De LinkedIn checklist voor bedrijven van Orange Dolphins bood precies de juiste ondersteuning om het LinkedIn gebruik van collega’s in kaart te brengen. Natuurlijk is elke organisatie anders, dus heb ik een paar elementen toegevoegd. Al met al heel handig en ik kan het iedereen aanbevelen de checklist aan te vragen en te gebruiken!
  Reinanke Haagsma
  Reinanke Haagsma (MDF)

Neem contact op
captcha

ONZE TEVREDEN KLANTEN

 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
 • preview
Toon buttons
Verberg buttons