Een goed LinkedIn profiel binnen een uur!

Orange Dolphins social media advies.

Veel professionals zien wel de waarde van Linkedin in maar hebben er niet de tijd voor om een workshop te volgen. Laat staan om daarna zelf aan de slag te gaan en een  goed profiel te maken.

Wil je dat toch snel en goed geregeld hebben, bijvoorkeur binnen een uur en op jouw moment? Dan kan dat, overdag of in de avond. Op afstand, via een telefoonverbinding, maar bijvoorkeur via Skype.

In een een-op-een online sessie, met pc-schermovername, loopt Floris ten Kate van Orange Dolphins samen met jou door je bestaande LinkedIn profiel. In dialoog brengt hij de verbeterpunten aan. Denk daarbij aan een sterke headline, een optimaal gebruik en de juiste invulling van de LinkedIn velden.

Daarnaast geeft hij tips&tricks hoe jij het best LinkedIn kunt inzetten om je doel te realiseren. Voorafgaand  aan de sessie kun je je eventueel voorbereiden aan de hand van een pdf document dat je kan downloaden via boxnet.

De sessie duurt ca. een uur. De investering bedraagt € 130,- ex. btw.

Voor meer informatie kun je hem bereiken via Skype, 070-3249969 of een mail sturen naar nextlevel@orangedolphins.nl .

Orange Dolphins is een netwerkorganisatie gericht op social media oplossingen. Sterk op LinkedIn in de vorm van LinkedIn workshops, advies, strategieontwikkeling, training, een-op-een sessies en LinkedIn profiel optimalisatie. Individueel inzetbaar en op afroep beschikbaar voor een betere zichtbaarheid van professionals en organisaties.

Floris ten Kate

LinkedIn Specialist | Social Media Loods voor Bedrijf en Professional | Strategie, Effectief Proces | Leads ⇒ Business ⇑ Directieleden, Managers en Professionals willen de nieuwe mogelijkheden van sociale media en specifiek LinkedIn leren kennen. Ik help hen d.m.v. kennis meer grip op de veranderende omgeving te krijgen met ''Social Media Loodsdiensten''. Denk daarbij strategische opzet en invulling van social mediabeleid, inspirerende workshops, betere zichtbaarheid en reputatie via bloggen, personal branding programma, hoe te acteren op LinkedIn en Twitter, content creatie en curatie, slimme toepassingen voor een beter bereik en efficiënte inrichting van social media werkzaamheden.