4e Einde-dag LinkedIn workshop/ Inschrijving gesloten. 5e Workshop 11/11

Ondernemer en een profiel op LinkedIn? Wat kan je er mee en wat doe je er mee? Donderdagavond 28 oktober a.s. DEZE WORKSHOP IS INMIDDELS GESLOTEN. OP DONDERDAGAVOND 11/11 BIEDEN WIJ EEN NIEUWE MOGELIJKHEID op uitnodiging van De Reclamewinkel, geeft Floris ten Kate een korte ”eindedag” LinkedIn workshop. ”In de winkel”, Laan van Nieuw Oost Indië 2 (hoek Bezuidenhoutseweg) in Den Haag.

In slechts een paar uur, in een ongedwongen omgeving, leer je de kracht van dit bijzondere, online zakelijke netwerk kennen. Je ontdekt hoe je een optimaal profiel ontwikkelt en hoe zichtbaarheid binnen LinkedIn jou als ondernemer en je medewerkers helpt om succesvoller te acquireren en extra omzet te genereren. Niet meer dan 10 deelnemers.

Programma 18.00 uur Inloop/drankje/broodje Workshop 18.30 uur. Tot ca. 20.00 uur. Einde bijeenkomst 20.30 uur.

Deze workshop is geschikt voor ondernemende mensen die meer willen weten over LinkedIn. De workshop geeft antwoord op vragen als • Waarom wil ik een LinkedIn profiel? • Wat kan ik er mee? • Wat wil ik er mee bereiken? • Hoe stel ik een goed profiel op? • Met wie zal ik connecten? • Hoe verhoog ik mijn zichtbaarheid? • Hoe gebruik ik LinkedIn als acquisitietool • Wat doe ik vooral niet?

De kosten, inclusief broodjes en drankjes, bedragen niet meer dan € 75,- excl. btw, per persoon. Desgewenst kun je een handig e-book van onze partner Vincent Smit bestellen met daarin talloze instructiefilmpjes over hetgeen er die avond is behandeld en eventueel nog niet aan de orde is gekomen. Kosten € 27,- incl. btw

Aanmelden kan door een mail te sturen naar roland@de-reclamewinkel.nl of naar floris@orangedolphins.nl of je op LinkedIn bij ‘’Events’’ onder de Tab ”Exhibiting” in te schrijven (rechtsboven) en op Attending te clicken. Meer informatie via 070-3249969. Uiterste inschrijfdatum is 26 oktober a.s. Bij ontvangst van jouw aanmelding nemen wij contact op en sturen wij je de factuur toe. Wij verzoeken je dan het bedrag over te maken op rekeningnummer 1504.57.650 t.n.v. Orange Dolphins te Den Haag, o.v.v. ‘’LinkedIn-workshop de Reclamewinkel’’.

Floris ten Kate

LinkedIn Specialist | Social Media Loods voor Bedrijf en Professional | Strategie, Effectief Proces | Leads ⇒ Business ⇑ Directieleden, Managers en Professionals willen de nieuwe mogelijkheden van sociale media en specifiek LinkedIn leren kennen. Ik help hen d.m.v. kennis meer grip op de veranderende omgeving te krijgen met ''Social Media Loodsdiensten''. Denk daarbij strategische opzet en invulling van social mediabeleid, inspirerende workshops, betere zichtbaarheid en reputatie via bloggen, personal branding programma, hoe te acteren op LinkedIn en Twitter, content creatie en curatie, slimme toepassingen voor een beter bereik en efficiënte inrichting van social media werkzaamheden.