Poll: Ik gebruik LinkedIn omdat ik…Floris ten Kate, LinkledIn advies

Het zal wel door het mooie zomerse weer van nu komen dat ik moet denken aan de poll die ik  eind vorige zomer voorlegde.  ‘’Ik gebruik LinkedIn omdat ik…. ‘’  Er waren vijf antwoordmogelijkheden. Meer dan 200x werd de poll ingevuld!

Mag ik je nog eens uitnodigen om aan te geven hoe jij nu negen maanden later naar LinkedIn kijkt? De nieuwe poll vind je hier.

Het is natuurlijk interessant om te zien wat de verschuiving is. Velen zullen nu ook actief zijn op Facebook en Twitter. Waar heeft dit toe geleid t.o.v. het Linkedin gebruik?  Kijken we nog op dezelfde wijze als toen naar dit platform? Is LinkedIn nog een social speeltje of al bijna een volwaardige marketingtool?  Zien we door alle functies die zijn toegevoegd door de bomen het bos nog wel?

Ik ben zeer benieuwd en denk dat jullie dat ook wel zullen zijn? De evaluatie en de resultaten van de eerste poll vind je in mijn blog van afgelopen september ”Linkedin gebruik: interessant, super-adresboek of marketingtool?”

 

 

Floris ten Kate

LinkedIn Specialist | Social Media Loods voor Bedrijf en Professional | Strategie, Effectief Proces | Leads ⇒ Business ⇑ Directieleden, Managers en Professionals willen de nieuwe mogelijkheden van sociale media en specifiek LinkedIn leren kennen. Ik help hen d.m.v. kennis meer grip op de veranderende omgeving te krijgen met ''Social Media Loodsdiensten''. Denk daarbij strategische opzet en invulling van social mediabeleid, inspirerende workshops, betere zichtbaarheid en reputatie via bloggen, personal branding programma, hoe te acteren op LinkedIn en Twitter, content creatie en curatie, slimme toepassingen voor een beter bereik en efficiënte inrichting van social media werkzaamheden.