LinkedIn Propositie | Personal Branding | LinkedIn Marketing | Social Selling

LINKEDINPROFIEL EN JOUW PERSONAL BRAND

Met je nieuwe LinkedInprofiel leg je de basis voor je personal brand. Zowel on- als ofline. Tenminste als je de tijd neemt en goed wilt nadenken en formuleren wie je bent. Dan vertel je met je LinkedInprofiel wat je als professional komt brengen, in je bestaande of je nieuwe baan. Heb je dat wel eens helder geformuleerd? En verwerkt in je pitch en je LinkedInprofiel? Denk daar eens over na. Dat maakt het voor anderen die jouw talenten goed kunnen gebruiken een stuk eenvoudiger om voor jou te kiezen! Bel me op 0653 602424 voor het kansrijke vervolg van je carriere.

LINKEDIN STRATEGIE VOOR BEDRIJF EN PROFESSIONAL

Als DGA, MT-lid of professional wil je  weten hoe je LinkedIn strategisch kunt inzetten. Voor jezelf en het bedrijf. Ik leer je de waarde kennen van LinkedIn als platform voor online ambassadeurschap van alle medewerkers en social selling platform voor marketing en sales. Het begint bij een een-op- een sessie en eindigt pas bij een LinkedIn Proces/Plan voor het bedrijf. Ik help bedrijven en hun professionals om professioneel met LinkedIn om te gaan en er het meeste uit te halen via Personal Branding, LinkedIn Ambassadeurschap, LinkedIn Marketing, Social Selling en Contentcreatie.

AANSPREKENDE LINKEDIN PROGRAMMA’S

 • Analyse LinkedIn gebruik binnen organisatie
 • Personal branding op LinkedIn
 • LinkedIn marketingstrategie en uitvoering
 • LinkedIn social selling
 • Social media organisatie en borging
 • LinkedIn profielenscan
 • LinkedIn workshops voor de organisatie
 • LinkedIn Motivational speech
 • LinkedIn profieloptimalisatie
 • Content creatie
 • LinkedIn executive coaching

 Het verhaal achter het verhaal

Ik leerde tijdens mijn marketing en communicatie carrière om ''het verhaal'' achter het verhaal te ontdekken.
Daarom kan ik ook jou als LinkedIn Businesscoach verder helpen met nieuwe inzichten en je de kansen via LinkedIn laten zien.
Voor jezelf en het bedrijf.
Laat je overtuigen en lees onderin mijn LinkedInprofiel de talloze Recommendations. En bel me op 0653-602424.

‘’Als je jouw talenten niet mag inzetten word je een soort misvormde geest…’’

Niet in Het Financieele Dagblad, de NRC, De Telegraaf of op BNR Nieuwsradio maar wel in het Haagse wijkblad Benoordenhout. Vorige maand ...
Lees meer

LinkedIn voor je bedrijf inzetten doe je zo. + Vijf tips

LinkedIn voor je bedrijf inzetten doe je niet zomaar ''eventjes''. Dat blijkt want veel MKB bedrijven worstelen nog met LinkedIn. Daarom ook ...
Lees meer
Waarom zou iemand juist met jou willen samenwerken of zaken moeten doen?

Wat verwacht jouw toekomstige klant van jou te horen?

Waarom zou iemand juist met jou willen samenwerken of zaken moeten doen? Op die vraag krijg ik meestal het antwoord ''Nou omdat……'' ...
Lees meer
linkedinbedrijfspagina hoe maak je die

Krijg interessante volgers op je LinkedIn Bedrijfspagina.

De LinkedIn Bedrijfspagina is de laatste tijd vaak in het ''nieuws''. Belangrijk bij een LinkedIn Bedrijfspagina is het aantal Volgers. En de ...
Lees meer

AANBEVELINGEN

orange-dolphins-quote
mirinda-iseger-martin

Mirinda Iseger-Martin

Floris was recommended to me through an mutual acquaintance. I was at a cross road in my career and was looking for a change. After a few consulting sessions with Floris I developed a clear vision of what I wanted to do and the kind of role I wanted to fulfill. This focus and clarity gave me a feeling of empowerment and determination. Thanks to the advice and coaching I received from Floris I starterd to promote myself as a company "Fixer" and haven't looked back since. I am currently working as an interim manager and never been happier. I would highly recommend Floris to help brush up a LinkedIn profile, brainstorm over career direction. His mellow yet confrontational style is perfect to get you to the next stage.

orange-dolphins-quote
dennis-kabbedijk

Dennis Kabbedijk

Samen met Floris heb ik de "Social Selling" training opgezet en gegeven bij Veenman. Floris is DE expert op het gebied van LinkedIn en Social Selling en ik zou hem van harte aanbevelen aan iedere organisatie die graag stappen wil zetten in het online relaties bouwen met klanten en prospects. Vooral het doordenken en helder krijgen wat de online propositie per persoon nu precies is was ontzettend interessant en een eye-opener voor vele van onze medewerkers.

orange-dolphins-quote
bart-van-gaalen

Bart van Gaalen

Floris heeft aan 7AM Den Haag een LinkedIn training gegeven die geresulteerd heeft in een goede positionering van ons bedrijf. Daarnaast zijn alle teamleden bewuster geworden van hun rol in het 'grotere geheel'. Dat laatste is wat mij betreft een groot, positief neveneffect wat ik niet voorzien had qua omvang. Ik raad Floris dan ook ten zeerste aan bij iedereen die zijn bedrijf beter wil positioneren (inclusief neven effecten)!

orange-dolphins-quote
edmond-alblas

Edmond Alblas

Floris is very experienced knowledgable on LinkedIn and easy to work with. He is hands-on and delivers immediate and impressive results. Interested in you as a person, asks good questions, listens very well and translates this into spot-on recommendations to improve your LinkedIn page.

EEN AANTAL VAN ONZE TEVREDEN KLANTEN

orangedolphins-tevreden-klanten