‘’Als je jouw talenten niet mag inzetten word je een soort misvormde geest…’’

Niet in Het Financieele Dagblad, de NRC, De Telegraaf of op BNR Nieuwsradio maar wel in het Haagse wijkblad Benoordenhout. Vorige maand ontving ik van Eduard Nandelall een uitnodiging voor een interview. Hij ontwikkelde voor het wijkblad de rubriek ‘’Ons verhaal’’. Daarin laat hij wijkgenoten aan het woord. En eerlijk gezegd is het erg leuk om daarvoor uitgenodigd te worden.

Bij jezelf blijven

In dit interview geef ik aan dat professionals zich veel meer bewust moeten worden van hun eigen talenten en toegevoegde waarde en bij zichzelf moeten blijven . En dat je daar in je dagelijkse werk, in belang van jezelf en de werkgever, veel meer op kunt inzetten. Je wordt immers aangenomen vanwege die unieke talenten. Doe daar iets mee, zodat je ”niet geheel op gaat in de bedrijfscultuur’’ en je eigen waarden pas weer na 17.00 uur aan bod komen. Je wordt er een gelukkiger mens door!

Interview met Floris ten Kate over bewustwording van eigen talenten en exposure op LinkedIn