Social media en de juridische kant: eindedagbijeenkomst donderdag 19 april

 

 

Floris ten Kate, onafhankelijk LinkedIn adviseur.

Op 19 april 2012 organiseren DelissenMartens Advocaten Belastingadviseurs Mediation, en de Remotion Groep Online diensten & Producten gezamenlijk een seminar over social media. Tijdens deze bijeenkomst willen zij de bezoekers nader kennis laten maken met de voor- en nadelen van het gebruik van social media op de werkvloer.

Aanmelden via LinkedIn Events

Informele debatvorm
Het seminar zal in een informele debatvorm worden georganiseerd. Centrale vragen die worden behandeld zijn onder meer: ‘Waarom zet u social media zakelijk in?’ En: welke juridische aspecten kleven er aan het zakelijk gebruik van social media?’ Marketingmanager Marc Pieplenbosch van de Remotion Groep, advocaat Mr Michael van Basten Batenburg van DelissenMartens advocaten en Floris ten Kate, onafhankelijk LinkedIn adviseur van Orange Dolphins, nemen u mee langs het pad van de zakelijke social media. Vanuit verschillende invalshoeken komen de sociale media aan bod en wordt u als werkgever, manager of consultant geïnformeerd over wat mag en wat kan. Sociale media zijn een veelbesproken onderwerp in zakelijk Nederland, en hebben vroeg of laat ook voor uw organisatie gevolgen? Aan het eind van de bijeenkomst weet u weer een stuk meer en is er een netwerkborrel voor de aanwezigen. 

Aanmelden
Het seminar wordt dinsdag 19 april vanaf 16.00 uur (tot 18.00 uur) gehouden in het kantoorgebouw van Remotion te Zoetermeer en staat open voor iedereen die zich inschrijft. De toegang is gratis. Inschrijven kan via de website van Delissen Martens of de Remotion Groep.