social media checklist voor bedrijven

Handige Social media Checklist voor Bedrijven

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Handige Social Media Checklist voor Bedrijven ligt voor je klaar!

floris ten kateWij merken regelmatig dat bedrijven het moeilijk vinden om daadwerkelijk met social media aan de slag te gaan; een workshop volgen OK. Maar dan? Dan wordt het vaak stil. En dat is jammer. Daarom ontwikkelden wij de Social Media Checklist voor Bedrijven. Deze social media checklist van Orange Dolphins biedt een houvast om volgens een planmatige en overzichtelijke aanpak met social media aan de slag te gaan. Vooraf weet je nu meteen waar je aan begint! En je behoudt het overzicht.

Zeven Fasen, ca. 80 stappen

Met onze Social Media Checklist voor Bedrijven geven we in Zeven Fasen aan welke ca. 80 stappen hierbij gemaakt worden. Al naar gelang de ambitie. Fase 1 is de vereiste eerste stap om  binnen het MT meer kennis op te doen over social media en ”het waarom”. Fase 2 het logische vervolg om binnen de operatie te starten. De daarop volgende fasen zijn een verdieping hierop.

Social Media Menukaart

De stappen die gemaakt kunnen worden zijn niet perse volgordelijk. De social media checklist is dan ook te gebruiken als een menukaart. Ben je geïnteresseerd in hoe je zelf effectief met social media binnen je organisatie kunt starten? Lees dan ook de blog op LinkedIn en maak vervolgens een afspraak voor een kennismaking via 070-3249969 of stuur een mail. De Social Media Checklist voor Bedrijven nemen we  natuurlijk voor je mee!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[button size=”small” href=”https://orangedolphins.nl/contact/” color=”#e26f22″]Neem contact op met Alexis of Floris[/button]