Workshop LinkedIn en/of Twitter, 3 september a.s.

Hoe zet je deze social media platforms zakelijk optimaal in? Inschrijving per dagdeel mogelijk. Bij deelname gehele dag, 10% korting. Kleine groep van ca 20 deelnemers! Inclusief e-book met duidelijke instructiefilmpjes. Inclusief food & beverage. Locatie: Hotel Den Haag/Wassenaar.

Ochtendprogramma: LinkedIn als zakeninstrument

  • 09.30 uur Inloop/koffie/thee/donut
  • 10.00 uur Workshop LinkedIn
  • 12.00 uur Broodjeslunch, koffie/thee/fris
  • 12.30 uur Einde bijeenkomst

In slechts een paar uur tijd leer je de ins & outs van dit bijzondere, online zakelijke netwerk kennen. Ontdek je hoe een optimaal profiel en zichtbaarheid jou als ondernemer en je medewerkers kunnen helpen om succesvoller te acquireren en extra omzet te genereren. Je ontvangt tijdens het inspirerende hoorcollege een stappenplan. Hiermee kun je direct aan de slag om beter gebruik te maken van LinkedIn dan je concurrent!

Dit hoorcollege is bedoeld voor ondernemers c.q. ondernemende mensen die 1. LinkedIn nog niet of onvoldoende kennen; 2. Er nog slechts beperkt gebruik van maken en daardoor de toegevoegde waarde nog niet hebben kunnen vaststellen.

Het hoorcollege biedt antwoord op o.m. de volgende vragen over LinkedIn:
Waarom wil ik een LinkedIn profiel?Wat kan ik er mee?Wat wil ik er mee bereiken?Hoe stel ik een goed profiel op?-Met wie zal ik connecten?-Hoe verhoog ik mijn zichtbaarheid?-Hoe gebruik ik LinkedIn als acquisitietool?-Wat doe ik vooral niet?-En nog veel meer zoals tips, inzichten en methoden

Investering:
De kosten voor het ochtendprogramma bedragen € 95,- excl. btw, per persoon, inclusief het e-book en food & beverage.
Bij deelname aan het gehele dagprogramma 10% korting op de totaalprijs.

Middagprogramma: Alles over Twitter!

  • 12.30 uur Inloop, broodjeslunch
  • 13.00 uur Start Workshop Twitter
  • 15.00 uur Discussie, napraten, koffie, thee/fris
  • 15.30 uur Einde Workshop Twitter

Waarom wel Twitteren? Vincent Smit gaat het je vertellen. Hoe Twitter in te zetten om (markt)kennis te vergaren, nieuws uit te wisselen, te delen en te ontvangen. Met klanten, prospects, vrienden en kennissen. Een betekenisvolle tool. Zakelijk gezien!

Naast de praktische kant (hoe werkt Twitter? Wat kun je beter niet doen?) zul je in kleine groepjes met andere ondernemers en ondernemende mensen een Twitter strategie uitwerken en de kracht ervaren van een netwerk van onbekenden die niets liever willen dan jou helpen! En, onzin-Twitter berichten om je aan te storen, komen straks niet bij jou aan!

Locatie voor beide workshops
Hotel Den Haag/Wassenaar, Zijdeweg 54 in Wassenaar

Investering
De kosten bedragen € 95,- excl. btw, per persoon, inclusief Twitter-e-book en food & beverage. Bij deelname aan het gehele dagprogramma 10% korting.

Aanmelden
Aanmelden kan door het sturen van een bericht naar nextlevel@orangedolphins.nl met opgave van de specifieke workshop/dagdeel, het aantal personen, namen en emailadressen en het factuuradres. Ook kun je je aanmelden door binnen LinkedIn bij ”Events’ rechtsboven ”attending” aan te clicken. Wij nemen contact met je op over het onderdeel waarvoor je je hebt aangemeld.

Bij inschrijving voor voor beide programma onderdelen geldt een korting van 10%. Uiterste inschrijfdatum is vrijdag 27 augustus a.s.

Bij ontvangst van jouw aanmelding sturen wij je de factuur toe. Wij verzoeken je dan het bedrag over te maken op rekeningnummer 1504.57.650 t.n.v. Orange Dolphins te Den Haag, o.v.v. LinkedIn cursus 3/9 of Twitter-cursus 3/9 of Dagprogramma 3/9

LinkedIn en Twitter zijn belangrijke instrumenten binnen het primaire werkgebied Social Media van Orange Dolphins. Samen met onze partners bieden wij onze relaties en belangstellenden een platform voor verdere verkenning van Social Media als nieuwe discipline binnen het communicatiegebied.