LinkedIn voor business (workshop voor professionals), 19 augustus a.s.

 

LinkedIn coach Floris ten Kate.

Je hebt een LinkedIn profiel en denkt alles op orde te hebben. Maar wat doe je er actief en strategisch aan om LinkedIn zo goed mogelijk te benutten? Door te werken aan je eigen branding? Als ondernemer, ZZP-er en/of interimmer? Zou het niet fantastisch zijn als jij straks hoog scoort binnen de zoekresultaten en gevonden wordt op je kernkwaliteiten? Als persoon en/of organisatie?

Maar eerst, wie zijn de mensen die jou willen vinden? Op welke boodschap? Heb je daar al goed over nagedacht? Zijn dat je bestaande connecties of levert dat toch te weinig op? Moet je dan toch niet een andere strategie volgen?  Zit je in de juiste Groups of is het verstandiger dit aan te passen? En niet het minst belangrijk, ‘’ Kan je genoeg brengen’’ om mensen naar je toe te laten komen’’?

In een sessie van 3,5 uur ga je zelf onder directe begeleiding van LinkedIn coach Floris ten Kate op je eigen laptop aan de slag. Hij heeft dan vooraf ‘’op afstand’’ jouw profiel doorgenomen en je geadviseerd hoe je dat optimaal kunt krijgen. Op de dag zelf wordt, van ieder van de niet meer dan vier deelnemers, het profiel gecheckt, besproken en verbeterd. Daarna ontwikkel je onder individuele begeleiding de strategie om je doel via LinkedIn te realiseren.

  • Het grootste deel van de workshop ben je op persoonsniveau bezig met het vaststellen van je doel, je boodschap, en langs welke strategie, tactiek, en met welke tools je dat gaat realiseren.
  • Je denkt strategisch na over hoe je jezelf via LinkedIn nog beter kunt profileren. Floris is dan ‘’advocaat van de duivel’’, adviseert, geeft tips&tricks en helpt je naar de nextlevel.
  • Je  gaat actief werken aan een betere profilering van jezelf als ‘’brand’’.
  • Je werkt aan een betere vindbaarheid voor potentiële opdrachtgevers, recruiters of headhunters.

Na de workshop weet je hoe je actief of passief gevonden wordt door nieuwe potentiële opdrachtgevers en heb je je succesfactor voor meer business of een nieuwe baan aanzienlijk vergroot!

Mijn uitdaging is om je binnen 3,5 uur alles te laten weten waar jij met Linkedin succes mee kunt realiseren. Weet jij voor jezelf al waarmee dat is?

De  eerstvolgende workshop (niet meer dan vier deelnemers) is op vrijdag vrijdagmiddag 19 augustus
Locatie:  Van Trigtstraat 66, 2597 XA Den Haag
Inloop: 12.30 uur, broodjeslunch
Start workshop: 13.00 uur
Einde workshop:  16.30 uur
Borrel na.

Investering € 497,- pp ex. btw nu voor € 397,- pp ex. btw
(Aantrekkelijke korting bij aanmelding van meer dan een persoon/als groep)

Deelnemers zijn ondernemende mensen die meer business willen genereren. Denk hierbij aan advocaat, notaris, coach, consultant, marketing manager, sales manager, public relations officer, hoofd communicatie, communicatie manager, zzp-er, consultant, eigenaar eigen bedrijf, hoofd personeelszaken, hr manager, marcom manager. Kortom iedereen die als professional verder wil komen!

 

Deze workshop wordt ook op individuele basis op locatie gegeven.

Aanmelden per mail, via LinkedIn Events of via 070-3249969.