bloggen voor meer salesleads

Publiceren op LinkedIn

Onlangs werd ik uitgenodigd om op LinkedIn zelf te publiceren, mijn kennis te delen via blogposts. Leuk om te doen en eerlijk gezegd ook een hele eer.

Hoe dat in z’n werk gaat

Je krijgt dan van LinkedIn een mail waarin ze je vragen of je geïnteresseerd bent om je kennis via hun platform te delen. En als dat zo is dan het verzoek om enkele voorbeelden van eerdere blogposts aan hen kenbaar te maken. Je komt dan op een lijst te staan.

Kort daarop kreeg ik de uitnodiging om daadwerkelijk op LinkedIn te publiceren, te bloggen. In het veld van ”Status update” verschijnt dan een pennetje, voor de paperclip. Je klikt er op en je kunt aan de slag. Het is een eenvoudig blogmenu waar je snel je weg op vindt. Voor ondersteunende visuals bij je blog maak je gebruik van Slideshare. 

Eerste blogpost

Graag deel ik mijn eerste blog op dit social media platform met je. Hij is direct gekoppeld aan mijn profiel, waar je hem dus altijd terug kunt vinden. Maar als je binnen LinkedIn zoekt binnen ‘’Artikelen’’op bijvoorbeeld ‘’tag’’ of ‘’taggen’’ dan vind je het artikel ook. Probeer maar eens en doe er je voordeel mee!