5e Einde-dag LinkedIn workshop voor ondernemende Hagenaars e.a.

Ondernemer en een profiel op LinkedIn? Wat kan je er mee en wat doe je er mee? Donderdagavond 11 november a.s. op uitnodiging van De Reclamewinkel, geeft Floris ten Kate een korte ”eindedag” LinkedIn workshop. ”In de winkel”, Laan van Nieuw Oost Indië 2 (hoek Bezuidenhoutseweg) in Den Haag.

In slechts een paar uur, in een ongedwongen omgeving, leer je de kracht van dit bijzondere, online zakelijke netwerk kennen. Je ontdekt hoe je een optimaal profiel ontwikkelt en hoe zichtbaarheid binnen LinkedIn jou als ondernemer en je medewerkers helpt om succesvoller te acquireren en extra omzet te genereren. Niet meer dan 10 deelnemers.

Programma 18.00 uur Inloop/drankje/broodje Workshop 18.30 uur. Tot ca. 20.00 uur. Einde bijeenkomst 20.30 uur.

Deze workshop is geschikt voor ondernemende mensen die meer willen weten over LinkedIn. De workshop geeft antwoord op vragen als • Waarom wil ik een LinkedIn profiel? • Wat kan ik er mee? • Wat wil ik er mee bereiken? • Hoe stel ik een goed profiel op? • Met wie zal ik connecten? • Hoe verhoog ik mijn zichtbaarheid? • Hoe gebruik ik LinkedIn als acquisitietool • Wat doe ik vooral niet?

De kosten, inclusief broodjes en drankjes, bedragen niet meer dan € 75,- excl. btw, per persoon. Desgewenst kun je een handig e-book van onze partner Vincent Smit bestellen met daarin talloze instructiefilmpjes over hetgeen er die avond is behandeld en eventueel nog niet aan de orde is gekomen. Kosten € 27,- incl. btw

Aanmelden kan door een mail te sturen naar roland@de-reclamewinkel.nl of naar floris@orangedolphins.nlof je op LinkedIn bij ‘’Events’’ onder de Tab ”Exhibiting” in te schrijven (rechtsboven) en op ”Attending” te clicken. Meer informatie via 070-3249969. Uiterste inschrijfdatum is 9 november a.s. Bij ontvangst van jouw aanmelding nemen wij contact op en sturen wij je de factuur toe. Wij verzoeken je dan het bedrag over te maken op rekeningnummer 1504.57.650 t.n.v. Orange Dolphins te Den Haag, o.v.v. ‘’LinkedIn-workshop de Reclamewinkel’’.